Cottonbox, İstanbul’da gerçekleştirilen HOMETEX fuarında farklı bir konseptle müşterilerinin beğenisine açıldı. Farklılığıyla öne çıkan Cottonbox, fuarda en çok dikkat çeken firmalardan biri oldu.

Tüm ürün gruplarında sadece pamuk ipliği kullanarak sağlığa ve Ekoteks standartlarına ekstra özen gösteren Denizli firması Cottonbox, fuarda farklı bir ürün yelpazesi ile ortaya çıkıyor.

Sezonun en gözde renk ve desenlerini koleksiyonuna yansıtan öncü marka Cottonbox, her zaman olduğu gibi  bu sezon da iddiasını ortaya koydu. Tüm ürün gruplarında sadece pamuk ipliği kullanarak sağlığa ve Ekoteks standartlarına ekstra özen gösteren Denizli firması Cottonbox, kullandığı kaliteli baskı ve boya teknikleri sayesinde solma ve çekme olumsuzluklarının da önüne geçebiliyor. 400'e yaklaşan bayii sayısıyla Türkiye'nin önemli tekstil markaları arasında yerini alan Cottonbox, tekstil sektörünün Türkiye'deki en önemli buluşma noktası olan Hometex yeni sezon ürünlerini ve yeniliklerini görücüye çıkardı.  30  bine yakın ziyaretçinin beklendiği fuarda en renkli ve dikkat çekici stantlar arasında Cottonbox yer aldı. Dünyada 30 yakın ülkeye ihracat gerçekleştiren Cottonbox, mağazalarıyla ihracattaki payını arttırmayı hedefliyor.

 

Editör: TE Bilişim