Denizli’nin önde gelen tekstil firmalarından NESA TEKSTİL , Hometeks fuarına koleksiyonu ile damga vurdu.

"Nesa Tekstil, İstanbul’da gerçekleştirilen Hometeks 2015 fuarında farklı bir konseptle müşterilerinin beğenisine açıldı. Özellikle hazırladıkları koleksiyonlarla ile farkını ortaya koyan Nesa Tekstil fuardaki standında resmen sanatı tekstil ile bir araya getirerek sergiledi. "

 

Ev tekstilinin yenilikçi markası NESA Tekstil her fuarda farklı bir ürün yelpazesi ile ortaya çıkıyor. Sezonun en gözde renk ve desenlerini koleksiyonuna yansıtan öncü marka NESATekstil bu sezon da iddiasını ortaya koyacak.

 

Türkiye'nin önemli tekstil markaları arasında yerini alan NESA Tekstil, tekstil sektörünün Türkiye'deki en önemli buluşma noktası olan HOMETEKS 2015 de yeni sezon ürünlerini ve yeniliklerini görücüye çıkardı.  Fuarda en renkli ve dikkat çekici stantlar arasında gelin tekstilde  yer aldı.

 

Fuara katılmalarının kendileri için önemli olduğunu belirten Firma temsilcileri  , fuarların ziyaretçiler üzerinde önemli etkiler bıraktığını vurguladı. Sektöre göre yeni ve farklı dizaynlar oluşturmayı hedeflediklerini ifade eden eden firma yöneticileri , özellikle Ar-Ge kısmına önem verdiklerini, bu alandaki yatırımlarına da ağırlık verdiklerini belirtti. "Dinamik kadrolarımızla farkındalık oluşturmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Fuarda bu çalışmaların ürünlerini standımızda sergiledik ve müşterilerimizden gelen tepkiler, bizleri mutlu etti" diye konuştular

Editör: TE Bilişim