ÜRETİM ve sunum kalitesiyle Avrupa ile yarışan Evilife ile Denizlili Ünüvar Tekstil  İstanbul CNR Expo’da düzenlenen ve ağırlıklı olarak sektör profesyonellerinin katıldığı Hometeks 2015 Fuarı’nda, adından oldukça söz ettirdi.

 

Ünüvar Tekstil ve Evilife Perde olarak iki ayrı stant açan Çelik Kardeşler hem tekstilde hem de Perde üretiminde farklarını ortaya koydular. Perde, ‘Editör Firma’ unvanıyla katıldığı fuarda, yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda kuruluşun yoğun ilgisiyle karşılaştı. Hometeks’te, Ortadoğu pazarına açılmak için önemli adımlar attıklarını belirten Ali Çelik, fuar boyunca 100’ü aşkın kişi ve kuruluşla bire bir görüşmeler yaptıklarını söyledi.

 

Çelik, “koleksiyonumuz çok beğenildi. Koleksiyonlarımızı oluştururken, tamamen doğanın renklerini ve doğal malzemeleri kullanarak şık ve kullanışlı tasarımlara imza attık. Standımızı ziyaret eden yurtdışı firmaları bizimle çalışma konusunda çok istekli davrandılar. Bu anlaşmalar sayesinde yurtdışında Evilife markası daha fazla tanınacak ve daha fazla duyulacak” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim