Türkiye Ev Tekstili ve Sanayicileri Derneği'nin ( TETSİAD) CNR Uluslararası Fuarcılık işbirliği ile düzenlediği Hometex Fuarı'nda ECOCOTTON yine kendinden söz ettirmeyi başardı.

Hometex Fuarı'nda Denizli'den birçok firma stant açarken ECOCOTTON herkesin beğenini kazandı.

Her sene olduğu gibi özenli hazırladığı koleksiyonlarını fuarda ziyaretçilerle buluşturdu.  Koleksiyon, özgün tasarımları, estetik çizgileri,  yüz 100 ekolojik ürünleriyle ziyaretçilerinden tam not aldı. Günümüz ve eski dekorasyonları karıştırarak, ürünlerini elişi ile süsleyen ECOCOTTON yeni ürünleri ile göz doldurdu. Yeni koleksiyonunda doğanın pastel renklerini nevresim takımları, havlu bornoza yansıtan marka, tabiatın saflığını ve eşsiz renklerini koleksiyonlarında, özgün tasarımlarıyla harmanlayarak tüketicilerine sunmaya devam edecek.

Zengin koleksiyonuyla her zevke hitap eden marka, tüketicilerine modayı kalite ve sağlıkla sunmayı başarıyor. Müşteri memnuniyetine önem veren ECOCOTTON, tüketici talepleri doğrultusunda ürün gamını genişletmekte. Bebek koleksiyonunun ardından çocuklar için özel olarak hazırlanan bebek ve çocuk koleksiyonunu da üretimine başlayan firma tasarımlarıyla, küçük hanım ve beylerin dikkatini çekerken, kontrollü üretim aşamalarından geçerek organik ürün sertifikası taşımasıyla da çocuğunun sağlığına düşkün ebeveynlerin beğenisini kazanacak.

Editör: TE Bilişim