Sade ve zarif tasarımları kusursuz işçilik ve doğal malzemelerle ev tekstili ürünlerine taşıyan GELİN TEKSTİL doğadan ilham alan tasarımlarıyla göz doldurdu.

Yumuşak renk tonları, doğal malzemeler ve minimalist desenlerle hazırlanmış yüksek kalite ev tekstili ürünlerine imza atan Gelin Tekstil  baharın temsilcisi rengarenk çiçekleri koleksiyonlarına yansıttı. Sade tasarımların doğayla koleksiyonuyla dikkat çeken Gelin Tekstil özel koleksiyonlarda “ İlk gelen alır” anlayışı ile çalışıyor. 

 Sadeliğin ön planda olduğu renk seçenekleriyle mevsimin temsil edecek olan koleksiyonlarda model, dayanıklılık ve kusursuz dokularıyla ön plana çıkıyor.

Gelin tekstil Genel Müdürü Osman Nuri Kes  üretim öncesi ve sonrasında kaliteden ödün vermeyen yaklaşımı, uzun ömürlü kullanım sunan dayanıklı ürünler ortaya çıkarıyoruz.  Yüksek kalite standartlarıyla üretilen tüm koleksiyonlarımız kolay temizlenebilme ve uzun süreli kullanım özellikleri sunuyor. Üretim aşamasında sıkı teknik kontrollerden, yıkama ve boya akma testlerinden geçirilen tasarımlar, kullanıcılarına büyük kolaylık sağlıyor” dedi.

Editör: TE Bilişim