Altınbaşak Tekstil, EVTEKS Fuarında organik sertifikalı ürünleri tercih etmeyi öneriyor.

Ortalama olarak günün üçte birini uykuda geçiriyoruz. Uykuyu etkileyen önemli faktörlerden biri de yatak odasında tercih edilen tekstil ürünlerinin kalitesi.

EVTEKS Fuarında muhteşem bir stantla ziyaretçilerini ağırlayan Altınbaşak Tekstil bu konuda yeni kreasyonları ile dikkat çekti.  Yönetimi Kurulu Başkanı Mehmet Çalışkan, bu konuda bir yıl hazırlık yaptıklarını belirterek, üretim kapasitemizi artırdık. Ar-geye yatırım yaptık” dedi.  Kurulduğu günden bu yana yenilikçi ve sağlıklı ev tekstili üretimi yapan Altınbaşak Tekstil'in AR-GE ve ürün geliştirme ekibi, tüketicilere yiyeceklere dikkat ettikleri kadar giysi ve deriyle temas eden ev tekstili ürünlerinde de mutlaka sağlık sertifikalarına haiz markaları tercih etmeleri tavsiyesinde bulunuyor.

Yatak odasının dekorasyonunda nevresim takımı, pikeler, perde ve aksesuarlara kadar uzanan geniş bir yelpazede seçim sözkonusu. Bunların sağlıksız olması ise uyku kalitesini doğrudan etkiliyor. Kalitesiz ve sağlıksız ev tekstili ürünleri, uykuda terleme, deride tahriş, alerji, astım gibi rahatsızlıklara neden olabiliyor. Bu konuda yeni trend ürenler ile sağlık ön planda.

Editör: TE Bilişim