Denizli’nin tekstil devi Kaynak Tekstil yepyeni bir stant ile EVTEKS 2016 da yerini alırken, ürettiği yeni ürünlerle deyim yerinde ise bu işin geldiği son noktayı gösterdi.

“Cloud” yani Bulut ismi verilen bu yeni ürün, hafifliği ve  su emiciliği ile benzerlerinden oldukça farklı.

Farklı renklerle ve özel dizaynlarla ortaya konulmuş ürünler fuarda oldukça ilgi gördü. Kaynak Havlu Genel Müdürü Ercüment İzkaya  ve ekibi standa gelen tüm ziyaretçilerle tek tek ilgilendi. Her köşede farklı bir koleksiyonun sunulduğu stantta Kaynak Kalitesi gözler önünde idi.   İzkaya, “ Biz şunu hedefliyoruz ve gerçekleştiriyoruz herkesin kendinden bir parça bulabileceği dokunduğu hissi yansıtabileceği ürünler yaptık" diye konuştu.

Denizli’nin en eski, köklü ve güçlü firmalarından biri olan Kaynak Havlu İstanbul evteks fuarında gene şaşırtmadı ve tam anlamıyla gövde gösterisi yaptı.

Yeni koleksiyonu ile adeta göz kamaştıran firma ziyaretçi akınına uğradı. Her zaman olduğu gibi bu yılda havlu ve bornoz ile ilgili birçok yeniliğe imza atan firma neredeyse dünyanın her yerine ihracat yaparak rakiplerini kıskandırıyor.

İhracat yaptığı ülkeler içinde Çin,Meksika ve Japonyada bulunan Kaynak Havlu Bu sene de geleneği bozmadı ve çok ses getireceği şimdiden belli olan yeni koleksiyonunu müşterileri ile buluşturdu.

Özellikle CLOUD isimli koleksiyonu ile türk havlusunun dünyada rakipsiz olduğunu bir kez daha ispat etti, yeni ürünle tanışmak için yabancı alımcılar adeta birbirleri ile yarıştı.

Firma genel müdürü Ercüment İzkaya yaptığı açıklamada global rekabetin çok acımasız olduğunu, kendilerini ayakta tutan faktörün ar-ge, tasarım ve servis olduğunu özellikle belirtti. Bu yılki CLOUD koleksiyonuna duyulan yoğun ilgiden memnuniyetini dile getirdi.

Bu konjuktürde firmaların ayakta kalabilmesi için işlerini %99  değil %100 doğru yapmasının ve müşteri memnuniyetinin çok önemli olduğunu dile getiren İzkaya fark yaratarak farklı olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Editör: TE Bilişim