Denizli’de farklı bir firma olarak yıllardır üretim yapan Erteks  evtekste yine yapacağını yaptı.

Firmanın sloganı hayallerin şekillenen desenleri ve çizgileri. Bu slogan çerçevesinde farklı renkler ve tekniklerle oluşturduğu koleksiyonla fuarda ilgi odağı oldu.

Erteks Yönetimi Kurulu Üyesi İrfan Ertuğrul, “Tasarımlarımızın desen çeşitliliğinin yanı sıra farklı teknikler de oluşu size görme ve hissetme üstünlüğü sağlar. Amacımız hayallerinizi gerçeğe dönüştürmektir.

Ürünlerimiz evinizdeki rahatlığı size sunar. Tasarımlar çiçeklerin ve çizgilerin gölgesinde sade veya şık ve gösterişli parçalar sunar. Hem yumuşak, zarafeti ile kaliteyi ve konforu amaçlayan özel tasarımlar. Görkemli ve farklı bir deneyim vaat ediyoruz” dedi.  Erteks, Denizli’de 1946 yılında el dokuması, pike ve çizgili çarşaf satışıyla başlamıştır.1960’larda ticaret hayatında değişikliğe gidilerek baskılı çarşaf üretimi ve satışıyla müşterilerimize hizmet vermeye devam etti. 1990’lı yılların başına kadar bu alanda büyüyen ve faaliyet alanını yurt içinde genişleyen firma ev tekstilinde havlu bornoz olarak üretim ve ihracat yapan ERTEKS KADİFE TEKSTİL’İ kurdu.

 

Editör: TE Bilişim