Denizli'de tekstil denildiğinde başı çeken firmalardan biri olan Ozan Tekstil Evteks 2016 fuarında farklı bir konseptle farkını ortaya koydu.

Düzenlendiği her yıl dünya çapında yankılar uyandıran dünyanın kendi alanında 2. en büyük fuarı EVTEKS İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı, 22. kez CNR EXPO Yeşilköy'de açıldı.

Babadağ’dan çıkıp Denizli’ye gelen, 10 dokuma tezgahıyla iş hayatına atılan Zafer Katrancı'nın sahibi olduğu Ozan Tekstil, fuarda en çok ziyaret edilen stantlardan biri oldu. Yılda 60 milyon dolar ihracat yapan bünyesinde binlerce kişiyi çalıştıran Ozan tekstil, rengarenk kumaşlarla hazırlamış olduğu konseptle adından söz ettirmeyi yine başardı. Katrancı, "Dörtçeşme’deyken 60 kadar çalışanımız vardı. Karakurt’a gittik, sayı 500¬ 600’lere çıktı. Buraya geldiğimizde boyahaneyi de kurduk ve bir ara 2 bin kişilere kadar yükseldi istihdamımız. Şimdi ise biraz önce söylediğim gibi 1.700 civarlarında çalışanımız var. Sürekli geliştik, istihdam yarattık. Bugün Dünyanın birçok ülkesine ihracat yapan bir firmayız. Biz Denizlimiz için, ülkemiz için çalışıyoruz" dedi.

Editör: TE Bilişim