Evteks 2016 fuarında gövde gösterisi yapan Denizli firmaları Home&Tex 2016 fuarında da çok iddialı. Denizli’nin köklü kuruluşlarından Zorel Tekstil de Evteks 2016 Fuarında yerini aldı. Renk ve tasarımlarıyla dikkat çeken Zorel Tekstili Rafet ZORA ve ekibiyle birlikte  değerlendirdik.

 

HOME&TEX FUARI HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Öncelikli bu fuar daha çok yeni ancak bu yıl üçüncü yılı olmasına rağmen katılımcı ve ziyaretçi açısından agresif bir ivmeyle büyümektedir.  Ben bu fuarın kısa zaman da hem ulusal hem uluslararası olarak Evteks gibi prestijli fuarlar arasında yer alacağını düşünüyorum. Bizde bu fuarda özellikle Z&R HOME markamızı ön planda tutarak bu fuarın hem şirketimiz hem de sektörümüz açısından prestijli bir fuar olması için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz.

Z&R HOME MARKASININ HİKAYESİNİ ANLATIR MISINIZ?

Z&R HOME MARKASI MARKALAŞMANIN NERESİNDE ?

Bildiğiniz üzere sektörde herkesin sürekli  konuştuğu bir MARKALAŞMA süreci var ancak her firmanın markalaşma anlayışı birbirinden farklı tabii ki. Sektörümüz maalesef markalaşma konusunda hedeflenen yada hayal edilen noktaya şimdiye kadar biraz yavaş ilerledi ancak son birkaç yılda genç jenerasyonların da yönetimlerde söz sahibi olmaya başlamasıyla birlikte artık bu ilerlemenin çok daha yaratıcı, hızlı ve dinamik olmasını bekliyorum.

Bizde üçüncü jenerasyon olarak artık markalaşma konusunda daha hızlı yol almamız gerektiğinden yola çıkarak Z&R HOME markamızı oluşturduk.Başında bizzat kendim bulunduğum Z&R HOME ekibimiz Ürün Geliştirme, Tasarım, Satış ve Pazarlama konusunda alanında uzman ve tecrübeli arkadaşlardan oluşuyor. Z&R HOME markasını sadece bir marka yaratmak için değil yıllardır sürdürdüğümüz ve ödün vermediğimiz ürün kalitemize ve servisimize kurumsal bir kimlik kazandırmak ve kazandığımız bu kurumsal kimlikle birlikte uluslararası pazarda bir adım daha öne çıkmak için yaptık. Mayıs ayındaki Evteks fuarında mini bir lansmanını yaptığımız markamızın ürünlerini müşterilerimizin mutfak, banyo ve yatak odalarını görsel şölene çevirecek ürünlerle çeşitlendirdik ve zenginleştirdik.

           

Z&R HOME MARKASI İLE HANGİ ÜRÜNLERİ ÜRETMEYİ PLANLIYORSUNUZ ?

Şuanda Dijital Baskılı Nevresim gurubu, Gipürlü Nevresim gurubu, Mix&Match Nevresim gurubu, Pamuk ve Saten Renkli Nevresim gurubu, Battaniye gurubu, Yatak Örtüsü gurubu, Pike gurubu ürünlerimiz hazır. Bunlara ilave olarak Evlilik Setleri, Aile Setleri, Hediyelik Havlu gurubu, Pamuk ve Bambu Düz havlu gurubu, Otel&Spa Havlu-Bornoz-Peştamal-Nevresim gurubu, Bebe Nevresim gurubu, Bebek Kese-Kundak-Bornoz gurubu ürünlerimiz hazır.

Önümüzdeki günlerde ve aylarda Halı, Banyo Aksesuarları ve Koku gurubu ürünlerimizi de hazırlamayı planlıyoruz.

Biz tüm bu ürünleri hazırlarken sadece markamız için ürün tasarlayıp üretmeyi hedeflemedik. Yaptığımız ürünlerimize yılların verdiği tecrübemizi, birikimimizi ve ekibimizin her kullanıcının duyularına hitap eden tasarımlarıyla ve üretimleriyle birleştirip katma değerli ve bizi özellikle uluslararası arenada bir adım daha ileriye ve daha prestijli bir noktaya  taşıyacak ürünler tasarlamaya çalıştık.

 

Z&R HOME MARKASININ GELECEK PLANLARI NEDİR ?

Z&R HOME olarak öncelik amacımız markamızı özellikle Avrupa ve Orta Doğu ülkelerinde olmak üzere Türkiye de ve tüm dünyada bilinen, sevilen ve tutulan bir marka haline getirmek. Bunu başarabilmek içinde 2016-2017 yıllarında Türkiye ve yurt dışında kuracağımız stratejik ortaklıklarla ilerlemeyi planlıyoruz. Ben ürün geliştirmeden tasarıma, üretimden pazarlamaya tüm ekibime ve markamıza gönülden inanıyorum. İnşallah bunu önümüzdeki aylarda ve yıllarda hep birlikte tecrübe edeceğiz.

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim