Çelikalp Denizli’de hedef büyüttü, devler liginde yerini aldı. Üretim ve sunum kalitesiyle Avrupa ile yarışan Ünevar Tekstil, Evilife ve Çelikalp olarak İstanbul Evteks 2017’de boy gösterdi. 

PAMUKKALEHABER
Denizli’de yarım asırdan beri Tekstil Sektöründe alım satım şeklinde faaliyet gösterirken 1993 yılında Ünüvar adıyla üretime başlayan Çelikalp, Organize sanayi Bölgesinde 9 bin m2 kapalı, 4 bin m2 açık alan olmak üzere toplam 13 bin m2 alanda dokuma- haşıl çözgü ve örme kumaş üretimi ile birlikte perde üretimi ile birlikte farkını ortaya koydu.

 

 Kısa sürede Ünüvar Tekstil ve Evilife Perde olarak adında söz ettiren Çelik Kardeşler,  fuarda, yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda kuruluşun yoğun ilgisiyle karşılaştı.



EVTEKS 2017’de, Ortadoğu pazarına açılmak için önemli adımlar attıklarını belirten Ali Çelik,  “Koleksiyonumuz çok beğenildi. Koleksiyonlarımızı oluştururken, tamamen doğanın renklerini ve doğal malzemeleri kullanarak şık ve kullanışlı tasarımlara imza attık. Standımızı ziyaret eden yurtdışı firmaları bizimle çalışma konusunda çok istekli davrandılar. Bu anlaşmalar sayesinde yurtdışında Evilife markası daha fazla tanınacak ve daha fazla duyulacak” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim