Denizli ve Türkiye’de adından söz ettiren DEMSAN Tekstil, fuarda yeni koleksiyonuyla 36 yıllık tecrübesini ortaya koydu.

PAMUKKALEHABER
Denizli’de 36 yıldan beri faaliyette olan DEMSAN Tekstil,  İstanbul EVTEKS Fuarı’nda yerini aldı. EVTEKS 2017 de Denizli’nin köklü DEMSAN Tekstil firması da hazırladığı koleksiyonlarla dikkat çekti.  DEMSAN Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Demirkan ile Candan Demirkan,  standa ziyaret eden yerli ve yabancı misafirlerini ağırladı.

Cüneyt Demirkan,  "Demsan, 1981 yılında Denizli’de kurulan ilk dördüncü firma. 7 yıldan beri aralıksız olarak bu fuara katılıyoruz. Hem ürünlerimizi tanıtmak, hem de Denizli tekstilinin adını duyurmak amacıyla fuarlar bizim için vazgeçilmezimiz” dedi.

Kaliteden öden vermeden üretmeye devam ettiklerini vurgulayan Demirkan, “Her yıl kalite ve ürün yelpazesinin çıtasını yükselterek üretime devam ediyoruz.  Dünyanın birçok ülkesine ihracat yapıyoruz. Biz mesleği babadan devir aldık bizde çocuklarımıza bırakmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

ÇOK OLUMLU GEÇTİ

İstanbul Evteks fuarının kendileri için oldukça verimli geçtiğini de vurgulayan Candan Demirkan ise “Fuar bizim için oldukça olumlu geçti. Müşteri portföyümüz ve pazarımızı genişletme imkanı bulduk” dedi.

Editör: TE Bilişim