Denizli firması XM Motif Basic, İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı’nda açtığı standında,  modası hiç geçmeyen ve her yılın trendi floral desenli ve bahar renklerinin hakim olduğu Otel ve ev tekstili, perde, nevresim takımları ve yatak örtüsü tasarımlarını müşterilerine sundu. Başta Ortadoğu ve Balkanlar olmak üzere 30 ülkeye ihraç yapan Motif Basic’in hedefi, ihraç ettikleri ülke sayısını 40’a çıkarmak.

PAMUKKALEHABER

23 Uluslararası İstanbul Ev Tekstili Fuarı’nda www.pamukkalehaber.com olarak ziyaret ettiğimiz bir diğer firma ise XM Motif Basic’in açtığı stant oldu. 


Floral desen ve bahar renklerinin hakim olduğu Otel ve ev tekstili, perde, nevresim takımları ve yatak örtüsü kombinleriyle müşterilerinin karşısına çıkan XM Motif Basic’in standında çocuk ürünleri de dikkat çekiyor.

BALKANLARA AÇILDI
XM Motif Basic, ürünlerini bugün Ortadoğu ve Balkan ülkeleri başta olmak üzere 30 ülkeye ihraç ediyor. Hedeflerinin ihraç ettikleri ülke sayısını 40’a çıkarmak olduğunu belirten XM Motif Basic yetkilisi Şeref Arpacı, “Fuara farklı bir konseptle katıldık. Birçok ülkeden müşterilerimizle biraraya geldi. Yeni bağlantılar kurduk. Fuar bizim için olumlu geçti” diyerek EVTEKS 2017’yi değerlendirdi. 

 

Editör: TE Bilişim