Denizli EVTEKS 2017 de kendi alanında fark yaratan bir firma ile gurur duydu. Mutlubaş Tekstil Sydney ve Sdney Baby markaları ile oluşturduğu konseptler ile fuarda yerini aldı.

En renkli konseptiyle, birbirinden farklı tekstil ürünleriyle fuarda menekşe gibi açtı. Fuar boyunca en çok ziyaret edilen stantlardan biri olan Mutlubaş tekstil, Denizli'nin gururu olmayı yine başardı.

Bebek, çocuk ürünlerinin sergilendiği  yeni trendlerin görücüye çıktığı EVTEKS 2017 Fuarı’nda bu yıl da tüm dikkatleri üzerine çekti.  Bu sene ürünlerinde Hayvan figürleri yoğunlukta olması da dikkatlerden kaçmadı

İnsan sağlığını yine önem veren firma oldu. Sağlıklı bebek ürünleri ile alım heyetlerinin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Firma yöneticileri Tüketicinin nabzını çok iyi tuttuklarını, Ar-Ge ile yeni ürünler geliştirdiklerine vurgu yaptı.

Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Serdar Mutlubaş, “Biz her yıl olduğu gibi fuara iyi hazırlanıyoruz. Bu konuda Sydney markası ile çıktığımız yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim