HEİMTEX fuarında, ürünlerini farklı bir konsepte sergileyerek dikkat çeken Gelin Tekstil, İstanbul Ev Tekstil Fuarı’nda da farkını gösterdi.  Renk ve desenlerin bir kompozisyon içerisinde sergilendiği Gelin Tekstil’in standı, ziyaretçileri büyüledi.

PAMUKKALEHABER

Denizli’nin önde gelen tekstil firmalarından Gelin Tekstil,  23. Uluslararası İstanbul Evtekstil Fuarı’na farklı konseptle katıldı.

 Özellikle hazırladıkları koleksiyonlarla HEİMTEX Fuarında farkını ortaya koyan Gelin Tekstil,  İstanbul’da da renk ve desenleri ile dikkat çekti.

Sezonun en gözde renk ve desenlerini koleksiyonuna yansıtan öncü marka Gelin Tekstil Genel Müdürü Osman Nuri Kes, “Fuarda romantik, otantik ve marina grubu ürünlerimizle katıldık. Bu fuarda da yabancı alıcı firmaların ilgisi Gelin House Collation kreasyonumuzda idi” dedi.

Kendi tasarımcı ve modelistleri ile hazırlanan kreasyon ve koleksiyonların yanında müşterilerden gelen koleksiyonları ve kreasyonları da başarıyla yaptıklarını vurgulayan Kes, “Kalite, desen ve özgürlük arayanların doğru adresi Gelin Tekstil. Kendi bünyemizde ayrıca nakış desen /tasarım ve nakış makinalarımız da vardır. İstenilen her türlü nakış ve deseni ürünlerimizde kendi makinalarımızda yapabilmekteyiz. Ayrıca,  Havlu, bornoz, ev tekstili grubunda bay-bayan, çocuk, bebek gruplarında her türlü kalitede ve modelde üretimi bu güne kadar sorunsuz yerine getirmenin ayrıcalığını yaşıyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim