Denizli’nin ev tekstilinin öncülerinden Zorel Tekstil, 23. Uluslararası İstanbul Ev Tekstili Fuarı’nda açtığını standında, beyaz renkli havlu, bornoz ve nevresim ürünlerini sergiledi. Fuara “Beyaz dokunuş” bulunan Zorel Tekstil standı, ziyaretçi akınına uğradı.

PAMUKKALEHABER
Denizli firmaları 23. Uluslararası İstanbul Ev Tekstil Fuarı’na akın etti. Fuara katılan firmalar arasında, Zorel Tekstil, nevresim, havlu ve bornoz, Otel SPA grubu ve bebek ürün grubu ürünleriyle fuara damgasını vurdu.

STANTTA SAFLIĞIN VE MASUMLUĞUN SİMGESİ HAKİM
İstanbul EVTEKS Fuarı’na yeni sezon ürünleriyle katılan Zorel Tekstil’in standında, temizliğin, saflığın, masum duyguların ifadesi olan beyaz hakim idi.  Zorel Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Rafet Zora,  Fuara2017 ürünleriyle katıldıklarını söyledi.

Fuara beyaz bir dokunuş yaptıklarını vurgulayan Zora, “Bu yıl ürünlerimizde modası hiç geçmeyen beyaz rengi ön plana çıkardık. Standımıza gösterilen yoğun ilgide gösterdi ki, doğru bir karar vermişiz” dedi.

Denizli’de 1989’dan beri tekstil ile uğraştıklarını ve Denizli’nin en köklü firmalarından olduklarını söyleyen Rafet Zora, “Firmamız Zorel Tekstil, havlu, bornoz ve nevresim ürün gruplarıyla tekstil endüstrisinin en seçkin firmalarındandır. Amacımız müşterilerimize konfor, kullanış, tasarım, güncel trend ve teknolojiler gibi başlıklar altında yüksek müşteri memnuniyetini sağlamaktır”  diye konuştu.

Editör: TE Bilişim