"Kayalar Tekstil 2017 EVTEKS Fuarın damga vurdu. En renkli konseptiyle, birbirinden farklı tekstil ürünleriyle fuarda bahar gibi bir koleksiyon ile fark oluşturdu.  Fuar boyunca en çok ziyaret edilen stantlardan biri olan Kayalar, Denizli'nin gururu olmayı yine başardı.

Her sene olduğu bu senede Fuarda en ilginç ürünleriyle dikkat çeken Kayalar Tekstil , insan sağlığını yine önem veren firma oldu. Bahar temalı ve kuş figürlü ürünlerle oluşturulan koleksiyonla katılan Kayalar tekstil Fuar süresince, ihracat yaptıkları ülkelere ilave olarak yeni ihracat bağlantısı da gerçekleştirdi.  Firma ayrıca İç piyasada da önemli adımlar attı.  Firma yöneticileri Tüketicinin nabzını çok iyi tuttuklarını, Ar-Ge ile yeni ürünler geliştirdiklerine vurgu yaptı.

Kayalar Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Kaya, “Her yıl firma olarak kalitemizi ve koleksiyonlarımızı geliştiriyoruz. Bu yıl cıvıl cıvıl kuş figürlerinin yer aldığı baharı anımsatan bir koleksiyon hazırladık alıcılardan da oldukça beğeni aldık” dedi.

Editör: TE Bilişim