İstanbul’daki 23. Uluslararası İstanbul Ev Tekstili Fuarı’nda (EVTEKS) stant açan  Makrotekstil,  güçlü tasarım ekibi ile ortaya çıkardığı,Sienna, Reflojo ve Dante gibi özgün tasarımlarıyla fuara damgasını vuran Denizlili firma oldu.

PAMUKKALEHABER

Bu yıl 23.sü düzenlenen Uluslararası İstanbul Ev Tekstili Fuarı (EVTEKS)  Fuarı’nda Denizli rüzgarı Denizli’den 86 firmanın yer aldığı fuarda, Makrotekstil, özgün tasarımları ile göz doldurdu. 

Ev tekstilinin modasını belirleyen öncü firmalardan olan Makrotekstil standında Sienna, Reflojo ve Dante gibi  yeni tasarımlardan oluşan  2017  koleksiyonlarını, ziyaretçilerini tanıttı.

Türkiye’de ev tekstili sektörünün lider firmalarından olan Makrotekstil  güçlü tasarım ekibi ile ortaya çıkardığı özgün tasarımları, ürün çeşitliliği ve kalitesi ile  İstanbul Ev Tekstili Fuarı’nda da büyük beğeni topladı.  

Başta Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu ve ekibi tarafından oluşturulan desen seçenekleri, yenilikçi ve sade koleksiyonlarıyla yaşama dair ev tekstilinden farklı bir konsept oluşturulduğunu belirten Andaç Başsorgun,  banyo, bornoz, mutfak, otel ve restoran, yatak odası ve çocuk ürünlerinde kalitenin ve tasarım gücünün en son teknoloji ile buluştuğunu dikkat çekti.

Denizli’de 1993 yılından beri kalitenin adresi Makroteks’in 2017 yılına çok iyi hazırlandığını vurgulayan Başsorgun, “Bu yıl iyi hazırlandık. Firma olarak daha kurumsal hale geldik. Tasarımlarımızı da bu ölçüde yeniledik. Koleksiyonlar oldukça beğeni görüyor. Özellikle Avrupalı alım heyetlerinin ilgisinden memnunuz” dedi.

FUARDAN MEMNUN DÖNDÜ

Makroteks, ispanya, İtalya, Fransa, Yunanistan, Çin, Portekiz Fas, Avusturya, Almanya, Makedonya, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Pakistan, Endonezya, Hindistan, Mısır, Hollanda, Bulgaristan, Bosna Hersek gibi ülkelerin katıldığı ve  120 ülkeden ziyaretçinin katıldığı Fuar’dan memnun ayrılan firma oldu.

Editör: TE Bilişim