İstanbul’da 23.sü düzenlenen Uluslararası Ev Tekstili Fuarı’nda stant açan Denizlili firmalar arasında yer alan Menekşe Tekstil, farklı konsepti ile “Ben Burdayım!” dedi.

PAMUKKALEHABER

23. Uluslararası İstanbul Ev Tekstili Fuarı, Denizlili firmaların yerli ve yabancı müşterileriyle görüştüğü, yeni müşterilerle bağlantı kurduğu önemli fuarlardan biri. Denizli’den 86 firmanın katıldığı fuarda farklı konsepti ile “Ben Burayım!” diyen Menekşe Tekstil, 3 farklı temada hazırladıkları koleksiyonlarıyla göz doldurdu.

 Fuara katıldıkları yeni ürünler ve koleksiyonları hakkında bilgi veren Menekşe Tekstil Pazarlama Müdürü Selman Seylan, bu senenin güncel trendlere yönelik yaptıkları araştırmalardan yola çıkarak 3 farklı temada koleksiyonlar oluşturduklarını belirtti.  Her temanın ise  kendi içinde farklı bir stil, renk ve dokularla her türden kitleye uyum sağlayan canlı bir imaj sergilediğini vurgulayan Seylan, “Koleksiyonlarımızı, gerek renklerle, gerek desenlerle, dokularla bu canlılığı, önemsediğimiz yeni stil anlayışıyla oluşturduk. Koleksiyona tamamlayıcı ve modaya yönelik havlu, bornozlarımız ve tamamlayıcı ürünlerimizi 3 tema altında birleştirdik” dedi.

Koleksiyonu hazırlayan tasarımcı Özlem Cömertpay Menekşe Tekstil’in üzerinde durduğu 3 temadan biri,  soft ve daha natürel, doğadan esinlenilen dokularla daha feminen bir dokunuşlardan oluştuğunu belirtti.  Cömertpay, 2.temada ise daha sofistike bir hava ile maskülen ve geometrik bir dokunuşların hakim olduğunu vurguladı.  3. Temanın ise daha canlı renklerin hakim olduğu ve bunu etnik desenlerle harmanlanarak, "ben burdayım!" dedirten bir konsept hazırladıklarını söyleyen Cömertpay, “Ev tekstilinde yenilik ve farklılığa önem verdiğimiz bu koleksiyonumuz gelecek koleksiyonlarımızda da önemsediğimiz bir anlayış olacaktır” dedi.

Editör: TE Bilişim