Evteks 2017 Denizli adına önemli bir sektör buluşması, firmalar yeni dizaynlarını ve desenlerini hem yurt içi hem de yurt dışı alıcıların beğenisine sunuluyor. Farklı ürün gamı ve koleksiyonları ile her zaman öne çıkan firmalardan biri de Denizli Kaynak Tekstil. Muhteşem bir standı ile göz dolduran Kaynak Tekstil standında bu yıl farklı bir ürün ortaya çıktı.

Denizli’nin bir diğer önemli sektörü olan mermer sektörünün ev tekstiline nasıl uyarlandığını gördük. Mermer desenli koleksiyon ile alıcıların dikkatini çeken firma, özellikle bu yılın trendi olan soft renklerle bambaşka bir görünüm çizmiş.

Özellikle Avrupalı alım heyetlerinin yoğun olarak ziyaret ettiği Kaynak Tekstil standında, neredeyse iğne atsan yere düşmeyecek vaziyette. İdi en çok ilgiyi bu yıl sundukları marbel koleksiyonu gördü.

Kaynak Havlu Genel Müdürü Ercüment İzkaya, “Biz argeye ve tasarıma büyük önem veriyoruz. Her yıl farklı koleksiyonlarla alıcıların karşısına çıkıyoruz. Hızlı servis ve kalite ile müşterilerimize hizmet veriyoruz” dedi.

 

 

 

Editör: TE Bilişim