Denizli Haber - AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla düzenlenen 156. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na ve ATO Congresium'da AK Parti 21. Kuruluş Yıl Dönümü Programına katıldı. Başkan Güngör program sonrası yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın milletimize olan sevgisiyle dolu geçen 21 yılın özetini dinledik. 21 yıldır yaptığımız gibi Aziz milletimize hizmet vermek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti 156. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına Başkan Güngör de katılım sağladı. Toplantıya ayrıca Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Gençlik Kollar Başkanı Osman Nuri Nazlıer, AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Feride Kabadayılar katıldı. Başkan Güngör toplantı sonrası yaptığı açıklamada “21 yıldır olduğu gibi bugün de milletimizle birlikte daima ileriye yürüyeceğiz. Ülkemize eser ve hizmet kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN GÜNGÖR “21 YILDIR HİZMET AŞKIYLA YANIP TUTUŞUYORUZ”

Başkan Güngör toplantı sonrası yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen İl Başkanları Toplantısı’na katıldık.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi 81 vilayetimizin her birine eserlerimizle, yatırımlarımızla, projelerimizle damgamızı vurduk. İnancımızın ve insanlığımızın gereği olarak yürüttüğümüz bu kutlu mücadeleyi 2023 seçimlerini kazanarak inşallah taçlandıracağız.  21 yıldır olduğu gibi bugün de milletimiz için canla başla mücadele etmeye, çalışmaya devam edeceğiz.  21 yıldır milletimiz için hizmet aşkıyla yanıp tutuşuyoruz. 21 yıl boyunca Denizli’mizde de hem merkezi hükümetimiz hem de yerel yönetimler hizmet destanı yazmıştır. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 yıl önce başlattığı hizmet seferberliği ve her gün gururla, onurla izlediğimiz kararlılığı, liderliği, gücü ve kuvveti her geçen gün bizdeki hizmet aşkını arttırıyor” şeklinde konuştu.

“DENİZLİ’DE TEŞKİLATLARIMIZ CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’da parti genel merkezinde düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılan Başkan Güngör, toplantı sonrası yaptığı açıklamada AK Parti’nin kuruluşunun 21. yıl dönümüne kavuşmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Güngör 21 yıldır canla başla çalıştık, ürettik. Denizli’de teşkilatlarımız durmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyor. Bütün dava arkadaşlarımın gayretine, mücadelesine bizzat şahidim. Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İl Kadın, İl Gençlik Kolları Başkanlarımız ve Denizli’mizdeki tüm AK Parti teşkilat mensuplarımızla birlik, beraberlik ve kardeşlikle şehrimizin en uç merkezinden en merkezine kadar vatandaşlarımız için çalışmaya gayret ediyoruz. 2023 seçimlerinde Denizli’nin en yüksek oy oranı ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar zirveye çıkaracağına hiç şüphem yok. 2023 seçimlerinde zafer bizim olacak” şeklinde belirtti.

Editör: Tahir Aygün