Denizli Haber - AK Parti, iktidara geldiği 3 Kasım 2002'den bu yana girdiği 15 seçimi milletin desteğiyle kazandı. Başkan Güngör partisinin iktidara gelişinin 20. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “3 Kasım 2002'de aziz milletimiz siyasi bir devrim gerçekleştirmiştir” ifadelerini kullandı.

“ÇOK KISA BİR SÜREDE MİLLETİMİZİN DESTEĞİNİ KAZANDIK”

Başkan Güngör yaptığı açıklamada AK Parti’nin 14 Ağustos 2001’de kurulduğunu ve 15 ay sonra, 3 Kasım 2002’de iktidara geldiğini belirtti. Çok kısa bir sürede milletin güvenini ve desteğini kazandıklarını hatırlatan Başkan Güngör, “Partimizin kuruluşundan bu zamana her geçen gün hizmet aşkımız artarak büyümeye devam ediyor.  Bu kadar kısa bir süre içerisinde iktidarda olmak büyük bir başarı olduğu kadar 20 yıldır iktidarda kalmak da kolay değil.  Bu zamana kadar girdiğimiz 15 seçimin tamamında bizlerden desteğini esirgemeyen milletimizin 2023 seçimlerinde de yanımızda olacağına inancımız tam.  AK Parti Denizli Teşkilatları olarak bizler Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023 seçimlerinde durmadan çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

“BAŞARI DOLU 20 YILI GERİDE BIRAKTIK”

Açıklamalarına devam eden Başkan Güngör, “AK Parti, reformlar ve seçim başarılarıyla dolu 20 yılı geride bıraktı. Girdiği ilk genel seçimlerde iktidara gelen AK Parti "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" sloganıyla çıktığı siyaset yolunda Türkiye’de siyasi bir devrim gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde girdiğimiz bu yolda ülkemiz için bıkmadan usanmadan çalışmaya devam ettik.  Ülkemize yollar, şehir hastaneleri, modern havaalanları inşa ettik.  Yerli otomobil için düğmeye bastık. Tüm engelleme girişimlerine rağmen Mavi Vatan'da haklar sonuna kadar savunuldu. ‘Dünya 5’ten büyüktür’ diyerek mazlumların ve mağdurların umudu olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde girdiği tüm seçimleri kazanan AK Partimiz, katıldığı 6 seçimden de tek başına iktidar olarak çıkmayı başarmıştır. Bu sonuçla aziz milletimiz ülkemizdeki kötü gidişe dur demiş, aydınlık geleceklere yeni bir sayfa açmıştır. Milletimizin desteği ile 2023 seçimlerini zaferle taçlandıracağımıza olan inancımız tam” dedi.

Editör: Tahir Aygün