Denizli Haber - 30 Ağustos'un Türk milletinin özgürlük ve bağımsızlık yolundaki inanç, irade ve kararlılığını bütün dünyaya gösterdiği, tarihin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirten Başkan Güngör, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığındaki ordularımızla kazandığımız en büyük zafer olan Kurtuluş Savaşımızın 100'üncü yıldönümünde tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı gönülden kutluyorum. Aziz milletimiz, dün olduğu gibi gelecekte de vatanına, istiklaline, istikbaline ve mazlumlara sahip çıkmaya devam edecektir. Vatanımızı ve yüce değerlerimizi yükseltme çabamız kararlılık ve azimle devam edecektir” ifadelerini kullandı.

ŞANLI TÜRK ORDUSUNUN TARİHİ DESTANSI ZAFERLERLE DOLU!

Tarihi destansı zaferlerle dolu şanlı Türk ordusunun ve kahraman Türk milletinin, Anadolu'yu ilelebet vatan kıldığı 30 Ağustos 1922 tarihinin bir dönüm noktası olduğunu belirten Başkan Güngör, “Kahraman ecdadımız, 30 Ağustos'ta, milletimiz üzerindeki esaret anlayışını, milletimizin tek vücut olmasıyla mağlup etmiştir. 30 Ağustos, Anadolu muzafferiyetinin tescillendiği tarihtir. 30 Ağustos 1922’de Türk milleti, göğsündeki iman ve cesaretle her türlü emperyalist saldırılara boyun eğmedi. Topyekûn mücadele ile bir an olsun geri durmayan Türk milleti 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminde de şanlı bayrağımızın gök kubbede dalgalanmasını sağlamıştır. Türk milleti, canını tankların önünde siper etmiş, vatan hainlerine fırsat vermemiş, canından çok sevdiği evlatlarını kutsiyeti uğrunda feda etmiştir” şeklinde konuştu.

İMKANSIZLIKLAR İÇİNDE MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKTIK!

Başkan Güngör mesajında “Aziz milletimiz, imkansızlıklar içinde bulunsa da milli ve manevi değerlerini canını ortaya koyarak korumasını bilmiş, inandığı yoldan asla dönmemiş, varlığına kastedilmesine asla izin vermemiştir. Bizlere düşen görev, bütün imkansızlıklara ve yokluklara rağmen her türlü zorlukları aşarak vatan toprakları için gözünü dahi kırpmadan canını feda eden ecdadımızın kurduğu cumhuriyetimize ve kazanımlarına özenle sahip çıkmak, ülkemizi uygarlık yarışında en üst sıralara taşımaktır. Bu anlamlı günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, istiklal savaşımızın tüm kahramanlarını, dünden bugüne tüm şehitlerimizi, gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle yâd ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun” dedi

Editör: Tahir Aygün