Denizli Haber - AK Parti İl Başkanı Güngör, AK Parti’nin kuruluşunun 21. Yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında 2023 seçimlerini işaret etti. Başkan Güngör AK Parti ülkemizi içinde bulunduğu kaos ortamından kurtardı. 21 yıldır milletimize hizmet vermeye devam ediyor. 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın milletimizin iradesiyle tekrar Cumhurbaşkanı seçileceğine inancımız tam. 2023’te zafer bizim olacak” şeklinde belirtti.

BAŞKAN GÜNGÖR “AK PARTİ 21 YIL ÖNCE TÜRKİYE’Yİ KAOS ORTAMINDAN KURTARDI”

Başkan Güngör yayınladığı mesajda “Ülkemiz çok zor zamanlardan geçti. Yıllardır milletimizin umudu olan AK Parti 21 yıl önce 14 Ağustos 2001 tarihinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurularak yaptığı kalkınma hamleleriyle ülkemizi kaos ortamından kurtararak sadece milletimizin değil tüm mazlumların ümidi oldu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yıllardır koyduğu hedefler doğrultusunda tüm engellemelere ve zorluklara aldırmadan var gücüyle hedeflerine ulaştı. Partimizin her kademesindeki arkadaşlarımız, milletimiz ile el ele vererek Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği 2023 hedeflerine inanç ve azimle yürüyecek” şeklinde konuştu.

AK PARTİ TÜRKİYE’NİN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR!

AK Parti’nin 21. Yıldönümü dolayısıyla açıklama yapan Başkan Güngör, “AK Parti yıllardır milletimizin değerlerini kuşanarak Türkiye’yi tarihiyle yeniden buluşturan bir dava hareketidir. AK Parti 21 yıldır olduğu gibi gelecek zamanda da Türkiye’nin birleştirici gücü olmaya devam edecektir. Yıllardır Türkiye’nin dört bir tarafından oy alan AK Parti gücünü milletimizden alıyor. AK Parti yenilikçi ve dinamik yapısıyla milletimizin değerleriyle hareket etmiştir.  AK Parti kuruluşundan bu yana ülkemizin tarihi dönüşümüne öncülük etmiş, birçok mega projeyi ve yatırımı milletin hizmetine sunmuştur.  AK Parti Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sadece ülkemizin değil küresel krizlerinde çözülmesine öncülük ediyor. Daha uzun yıllar, milletimizin teveccühüyle yolumuza devam edeceğimize inancımız tam. Desteğiyle, duasıyla bizlere güç veren aziz milletimize müteşekkiriz. Yıllardır olduğu gibi 2023 seçimlerinde de milletimizin desteğiyle zafere ulaşacağız. 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan milletimizin iradesiyle tekrar Cumhurbaşkanı seçilecek ve zafer bizim olacaktır” ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin 21. Kuruluş yıldönümünde açıklamalarda bulunan Başkan Güngör “21.Yıldönümümüzün başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya ve insanlığa hayırlı olmasını diliyorum.  21 yıldır AK Davaya hizmet etmiş fakat vefat etmiş değerli dava arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, AK Partimizin her kademesinde fedakârca görev alan tüm yol arkadaşlarıma da sevgi ve saygılarımı sunarım” şeklinde konuştu.

Editör: Tahir Aygün