Denizli Haber - Başkan Güngör gençlerle buluşmaya devam ediyor. AK Parti Denizli Gençlik Kolları tarafından Çamlık’ta düzenlenen etkinliğe katılım sağlayan Başkan Güngör gençlerle doyasıya vakit geçirdi.  AK Parti olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını belirten Başkan Güngör, “Hem AK Parti'nin hem de Türkiye'nin geleceği konusunda sizlere olan inancımız ve güvenimiz sonsuz. İnşallah 2023'e giden yolda hep birlikte yürüyecek, partimizi tarihi bir başarıya hep birlikte taşıyacağız” dedi.

Başkan Güngör, Çamlık Parkı’nda düzenlenen etkinlikte gençlerle uzun uzun sohbet etti.  AK Parti olarak, Türkiye'ye çağ atlatan mücadeleyi yürütürken kadınları ve gençleri daima yanlarında bulduklarını ifade eden Başkan Güngör, “AK Parti'nin bugünkü temsilcisi olduğu kadim davamızı yarınlara taşıyacak, büyütecek olan siz gençlerimizsiniz. Sizler bir siyasi partinin gençlik kollarının mensupları olmanın yanında 2053 vizyonumuzu hayata geçirecek, yarının büyük ve güçlü Türkiye'sinin öncüleri, önderleri ve mirasçıları olacaksınız. Sizler, üniversitede ilim yapan, tarlada üreten, fabrikada alın teri döken, bilgisayarı başında dünyayı takip eden, her alanda Türkiye'yi omuzlayan güçlersiniz. Sizlerin de desteklerini alarak 2023 seçimlerini zaferle taçlandıracağız. Bu anlamda AK Parti Denizli Gençlik Kolları’na inancımız tam” şeklinde konuştu.

AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen etkinlikte gençlerle buluşan Başkan Güngör “Denizli’de 2023 seçimlerine doğru giderken durmadan yorulmadan çalışmalarına devam eden AK Parti Denizli Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Nazlıer ve ekibine teşekkürlerimi iletiyorum.  Her alanda görev alan genç kardeşlerimin her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bugüne kadar ülkemizin dört bir yanında gençlik kollarımızın çatısı altında partimize ve milletimize hizmet etmiş olan kardeşlerimin tamamına şükranlarımı sunuyorum. Bu azim ve çalışkanlıkla 2023 seçimlerinde zafer AK Gençliğin olacak”  ifadelerini kullandı.

Editör: Tahir Aygün