Denizli Haber - Denizli’de AK Nokta araçlarıyla vatandaşlar AK Parti tarafından Denizli’de yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgilendirilecek. AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, “AK Nokta aracımız ile üye olmak isteyen vatandaşlarımızın üye kayıtlarını yapacak, vatandaşlarımızın bizlere ulaşmasını kolaylaştıracağız. Vatandaşlarımız aracımızı ziyaret ederek bizlere taleplerini anlatacaklar. Bizler de onlara hedefimiz olan 2023’e Türkiye’mizi nasıl taşıyacağımızı ve şimdiye kadar hem Denizli’mizde hem de ülkemizde yaptığımız ve yapacak olduğumuz hizmetleri anlatacağız” dedi.

İLÇELERDE VATANDAŞLARIN TALEPLERİ DİNLENECEK!

‘AK Nokta’ Projesi hakkında bilgi veren Başkan Güngör, “AK Nokta araçlarımız ve görevli teşkilat mensuplarımız partimize, ailemize katılmak isteyen hemşerilerimizin kayıtlarını gerçekleştireceklerdir. Sadece bununla sınırlı kalmayacağız. Vatandaşlarımızın taleplerini ve önerilerini de dinleyeceğiz. 20 yıldır ülkesine ve milletine aşkla hizmet eden AK Parti’mizin Denizli’de gerçekleştirdiği yatırımlar hakkında vatandaşlarımızı bilgilendireceğiz. Bu proje kapsamında vatandaşlarla daha yakından temaslar kuracağız. AK Nokta aracı ile vatandaşlarımızın bizlere ulaşımı daha kolay olacak. Yeni yılda başlattığımız bu proje ocak ayından itibaren Denizli’mizin her ilçesinde yaşayan vatandaşlarımızın hizmetine girecek. AK Parti Denizli teşkilatları olarak bizler, AK parti ailesinin daha fazla büyümesi için gece gündüz demeden bütün mensuplarımız ile gayretle çalışmaya devam ediyoruz. Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere öğrettiği teşkilatçılıkta kapı kapı, fert fert her yüreğe dokunmaya, her vatandaşımızı dinlemeye, her hüznü paylaşmaya, her mutluluğu yaşamaya devam edeceğiz” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZA HİZMETLERİMİZİ ANLATACAĞIZ”

Sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduklarını belirten Başkan Güngör, “Türkiye’de sayılı İl teşkilatlarına gönderilen “AK NOKTA” aracımız Denizli İl Başkanlığımıza Hayırlı Olsun. Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a böyle kapsamlı bir aracı bizlere gönderdiği için tüm teşkilat mensuplarımız adına şükranlarımızı arz ediyoruz. Bu proje kapsamında vatandaşlarımıza hedefimiz olan 2023’e Türkiye’mizi nasıl taşıyacağımızı ve şimdiye kadar yaptığımız hizmetleri anlatacağız” şeklinde konuştu.

Editör: Tahir Aygün