Denizli Haber - Denizli’de Başkan Güngör, girmedik gönül, çalınmadık kapı bırakmamak için ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Başkan Güngör ve yönetimi, AK Parti Tavas İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Büyüktarakcı ve yönetimini daha sonra da Tavas Ulukent Mahalle Başkanı Mehmet Babuç’u ziyaret etti.

Türkiye Yüzyılı Vizyonunu İlmek İlmek İşleyeceğiz”

Efeler diyarı Tavas’ta birtakım ziyaretler gerçekleştiren Başkan Güngör yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilk olarak Tavas İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıya katıldı. Tavas İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Büyüktarakcı ve yönetimini ziyaret eden Başkan Güngör “Tavas’ta teşkilat mensuplarımız ile bir araya geldik. Efeler diyarı Tavas’ımız Türkiye Yüzyılı vizyonunu ilmek ilmek işleyecek sahayı esas alan kadrolarımız her daim hazırdır” dedi. Başkan Güngör ziyaretinin ardından Tavas Ulukent Mahalle Başkanı Mehmet Babuç’u evinde ziyaret ederek hemşerileriyle bir araya geldi. Güngör, Mahalle Başkanı Babuç’a ve hemşerilerine nazik misafirperverlikleri için teşekkürlerini iletti.

Ziyaretlerini tamamlayan Başkan Güngör son olarak AK Parti Tavas İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emin Şavlı’nın vefat eden anneannesi Hatice Yörükce için taziye ziyaretinde buldu. Başkan Güngör, “ Allah ebediyete irtihal etmiş bütün yakınlarımızın mekanını cennet eylesin. Hatice teyzemizin yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Makamı âlî olsun” ifadelerini kullandı.

Editör: Tahir Aygün