Denizli Haber - Kaza, 20 Kasım Cumartesi günü akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Pamukkale Üniversitesi yakınlarında dolmuştan inen lise öğrencisi Hatice Bilaloğlu, karşıdan karşıya geçmek istedi. 19 yaşındaki kız o anda alkollü olduğu öğrenilen ve ismi öğrenilemeyen sürücünün kullandığı otomobil çarptı. Hızlı olduğu öğrenilen otomobil, genç kızı 50 metre sürükledikten sonra yol kenarında bekleyen 1'i bebek 2 kişiye daha çarptı. Kazada Bilaloğlu ağır yaralanırken diğer 2 kişiden birinin ayağı kırıldı.

SÜRÜCÜ KAÇTI

Hızlı ve alkollü olduğu iddia edilen sürücünün kazanın ardından olay yerinden hızla uzaklaştığı öğrenildi. Yaralıların imdadına çevredekiler koşarken daha sonra olay yerine çağrılan sağlık ekipleri koştu. 

GENÇ KIZIN BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ

 Kazada ağır yaralanan 19 yaşındaki genç kız, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. 2 gündür yaşam mücadelesi veren genç kızın beyin ölümünün gerçekleştiren sonra hayatını kaybettiği öğrenildi. 

AİLE TEPKİLİ

Hatice Bilaloğlu'nun ailesi ise kazanın ardından kaçan sürücü hakkında polisin bilgi vermemesine tepki gösterdi. Acılı aile, sürücünün en ağır cezayı alması için hukuki girişimde bulunacak.

Editör: TE Bilişim