Alperen Ocakları her sene gelenekselleştirdiği iftar programına bir yenisini daha ekledi.

Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Yönetimi Bağbaşı Mahallesinde bulunan Alperen Ocakları söğüt öğrenci apartı önünde iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar yemeğine Pamukkale belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin Büyük Birlik Partisi İl Başkanı İlhami Çiçek, Alperen Ocakları Başkanı Yasin Yolcu, Büyük Birlik Partisi kurucuları üyesi Ak Parti Denizli Milletvekili adayı Mustafa Semerci ve yanı sıra 3000 kişi katıldı.

İFTAR YEMEĞİNE BİR YENİ HALKA DAHA EKLEDİ

Yemek sonrası konuşma yapan Alperen Ocakları Başkanı Yasin Yolcu şöyle konuştu: ." Birliğimiz Daim Olsun Beraberliğimiz Kuvvetli Olsun, KERKÜK'e, DOĞU TÜRKİSTANA, FİLİSTİNE selam gönderen yolcu, akan kanın ve gözyaşlarının dinmesi için bu mübarek ayda dua edelim,şimdiden tüm türk islam aleminin ramazan bayramını kutluyorum."dedi. Yolcu’nun  konuşması ardından konuşan Büyük Birlik Partisi İl Başkanı İlhami Çiçek iftar programını gerçekleşmesinde emeği olan Alperen Ocakları Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’ e teşekkür etti.

Mustafa Semerci 24 Haziran seçimleri için ülkenin gelişmesi hedeflere ilerlemesi anlamında dönüm noktası olduğunu söyleyerek ramazan bayramı ve 24 Haziran seçimlerinde çıkacak sonuçta iki bayram bir arada kutlayacaklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim