Denizli Haber - Avrasya Yönetici ve Sanayici İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Catlık, mesajında şu ifadelere yer verdi; "Milletimizin göğsünü güven, gurur duygularıyla kabartan şanlı ad ‘tır Türk ordusu. Türkiye Cumhuriyeti devleti iki şeyden şüphe duymaz , bir milletin kararından bir de en zor şartlar altında dünyanın her yerinde takdirle karşılanan görev ve yükümlülüklerini her zaman bu millet için yerine getiren ve bu milletin sevgisine hakkıyla layık olan kahraman ordumuzdur. Türk ordusu tarihte benzeri görülmemiş kahramanlıklar, özveriler göstermiştir. Şanlı zaferler kazanmış her daim milletinin gönlüne taht kurmuş, teşekkürlerine hak kazanmıştır.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK 1923 yılında yapmış olduğu bir konuşmasında şu ifadeleri kullanmıştır;

Ordumuzun başında ölüme giden seve seve kanını akıtan vücutlarını parça parça etmekten zevk alan subay ve komutanlarımızın  kahramanlığını söylemek gereksizdir. Fakat bunu bir kelime ilave ederek, söz konusu olan bir fikri açıklığa kavuşturmak isterim: memleketimiz ve milletimiz her ne zaman felaketlerle karşı karşıya kaldıysa, hiç şüphesiz ki bütün vatan evlatları, memleket evlatları en büyük özveriye katlanmaktan çekinmemiştir. Yalnız, bütün bu memleket evlatlarını vatanın  savunması için ölüme götürmek sorumluluğunu üzerine alan ve aynı zamanda onların ilerisinde göğsünü düşman kurşunlarına geren subaylardır, komutanlardır. (Atatürk’ün S.D., s.311)

Bitlis Tatvan bölgesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu 11 askerimiz şehit, 2 askerimiz yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. “Vatanın bölünmez bütünlüğü için canları pahasına mücadele eden başta Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere tüm güvenlik güçlerimize destek verdiğimizi belirtmek istiyorum. Yüce Türk Milleti’nin başı sağ olsun" dedi.

                        

Editör: TE Bilişim