Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Adalet ve Kalkınma Partisinin seçimlerdeki başarısı Denizli’nin Baklan ilçesinde de coşkuyla kutlandı. Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, “Zafer inananlarındır ve inanların olacaktır. Türkiye üzerindeki tüm prangalar çözülmüş tüm zincirler kırılmıştır” dedi.

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi sonuçlarının açıklanmaya başlanmasıyla AK Partililer tüm ülkede olduğu gibi, Baklan’da da parti ve belediye binalarının önüne akın etti. Partililer marşlar, halaylar ve havai fişeklerle seçim zaferini coşkuyla kutladı. Kutlamaya Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Baklan AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Giral, İlçe Kadın Kolları Başkanı Bahanur Gerboğa, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Baklan, AK Parti teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

“Türkiye üzerindeki tüm prangalar, tüm zincirler kırılmıştır”

Kutlamalar sırasında konuşma yapan Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, “Türkiye zafere koştu. Kur’an’da da vaaz edildiği gibi “Zafer inananlarındı, zafer yakındı ve zafer inanların olacaktı” ve zafer inananların oldu. Türkiye üzerinde ne kadar oyun oynansa da şükürler olsun, milletimizin duası ve gayreti ile bu oyunlar bozuldu. Türkiye artık ilelebet payidar kalacaktır. Dünya devletleri arasında üçlü Türkiye ve lider ülke olarak yerini alacak, Türk ve İslam coğrafyasında yaşayan kardeşlerimizin daima yanında olacaktır. Bugün Türkiye’de yeni bir tarih yazıldı. İnsanoğlunun yaratılışından bu tarafa belirli bir dönüm noktaları vardır. Bugün de Türkiye yeni bir dönüm noktasına, yeni bir milada imza atmıştır. Artık Türkiye üzerindeki tüm prangalar, tüm zincirler kırılmıştır. Türk milleti şer odaklarının, ülkesi üzerinde oynanan oyunları bozmuş, tüm prangaları kırmış ve Cumhurbaşkanının yanından olduğunu dünya aleme göstermiştir” dedi.

“Zaferi siz kazandınız”

Halka hitap eden Başkan Gülsever, “Değerli dostlar, Adalet ve Kalkınma Partisi’ne gönül veren, değerli dava arkadaşlarım, daima yanımızda yer aldınız. Bir oldunuz, beraber oldunuz, gücümüze güç kattınız, birçok zorluğu birlikte göğüsledik, üzerinize çok gelindi ama sabrettiniz, gayret ettiniz, durmadınız, çalıştınız ve zaferi siz kazandınız. Bu böyle devam edecektir. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi Türkiye Cumhuriyeti, Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan ve Tek Devlet olarak Allah’ın izniyle ilelebet daim kalacak, Şanlı Bayrağımızın sevgisi yüreklerden silinmeyecek ve göklerden inmeyecektir. Bize inanan ve yanımızda yer alan halkımıza teşekkür ediyoruz” diye sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim