Kurban Bayramı’nın birlik, beraberlik ve dayanışmayı pekiştirdiğine dikkat çeken Başkan Tefenlili kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

Paylaşma kültürümüzün en yoğun şekilde yaşandığı Kurban Bayramı’na bir kez daha erişmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyorum. Bayramlarımız sevgi, hoşgörü, birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel şekilde yaşandığı özel günlerdir.

Milli ve manevi değerlerimizi gelecek kuşaklarımıza taşıyarak sonsuza kadar yaşatılmasını sağlama adına büyük önem taşıyan bu anlamlı bayramın huzur içerisinde yaşanması en büyük temennimdir.

Aile büyüklerimiz başta olmak üzere çevremizdeki kimsesizler bayramlaşmak, bu özel günlerde onları bir kez daha hatırlamak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek hepimizin görevidir.

Bu yıl ne yazık ki tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle Kurban Bayramı’nı da buruk yaşayacağız. Salgını en az hasarla atlamak için yapılan tüm uyarılara kararlılıkla uymak zorundayız.

Bu duygu ve düşünceler ile başta Milletimiz olmak üzere tüm İslam Coğrafyasının Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, bu önemli günlerin huzur ve refaha vesile olması temennisiyle nice bayramlara kavuşmayı yüce Rabbim’den diliyorum.

Editör: TE Bilişim