Denizli Haber - Ramazan Bayramı tatili için geri sayım başladı. On Bir Ayın Sultanı Ramazanın son günleri... Ramazanın ardından Ramazan Bayramı kutlanacak. Dini bayramlarımız arasında yer alan Ramazan Bayramında kaç gün tatil yapılacağı ise en çok merak edilenler arasında. 2 Mayıs Pazartesi gününe denk gelen bayram tatili kaç gün olacak, bayram tatili hafta sonları ile birleştirilecek mi?

Gözler kritik Kabine Toplantısı'nda. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak olan Kabine Toplantısı'nın gündem maddelerinden birisi de bayram tatili. Bayram tatilinin 9 gün olup olmayacağı toplantı sonunda belli olacak. Kabine Toplantısı bugün gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası açıklamalarda bulunacak.

RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Ramazan Bayramı arefesi 1 Mayıs Pazar

Ramazan Bayramı 1. Gün: 2 Mayıs Pazartesi

Ramazan Bayramı 2. Gün: 3 Mayıs Salı

Ramazan Bayramı 3. Gün: 4 Mayıs Çarşamba

BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN? 9 GÜN OLACAK MI?

Ramazan bayramına sayılı günler kaldı. Kabine toplantısında bayram tatilinin kaç gün olacağının da karara bağlanması bekleniyor. Ramazan bayramı tatili 3 gün sürecek ancak perşembe ve cuma günleri de eklenerek 9 güne çıkarılıp çıkarılmayacağına ilişkin karar toplantının ardından açıklanacak.

Editör: TE Bilişim