Denizli Haber - BBP Kurucular Kurulu Üyesi Mustafa Semerci, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tarık Sarı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, BBP Yönetim Kurulu, kadın kolları, gençlik kollarının yanı sıra çok sayıda üye olağan kurutluya katıldı. Sıra ile yapılan konuşmaların ardından oylamaya geçildi. İlk oyu kullanan ise BBP Genel Başkan Yardımcısı Sarı oldu. Mevcut Başkan İsmail Karateke, seçime katılan tüm delegelerin oyunu alarak güven tazeledi.

DESTİCİ’DEN DENİZLİ’YE MESAJ

Kongreye mesajlarını ileten BBP Genel Başkanı Mustafa Destici,” Denizli İl Teşkilatımızın olağan kongresine davetinizden dolayı teşekkür ederim. Kongremizin hayırlara vesile olması temennisiyle, yönetime seçilecek arkadaşlarımıza muvaffakiyetler dilerim. Şahsınızda kıymetli haziruna ve değerli katılımcılara en kalbi sevgilerimi, selam ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SARI,”HAYIRLI OLSUN”

Kongrede konuşan Denizlili Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tarık Sarı,” Denizli il kongremiz memleketimize hayırlı olsun. Yönetime seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Güven tazeleyen İsmail Kareteke’ye de hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

KARATEKE’DEN BİRLİK MESAJI

Kongrede konuşan BBP Denizli İl Başkanı İsmail Karateke,”Birlik içinde geçen güzel bir kongre olmuştur. Katılan emekleri geçen tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Hepsinden Allah razı olsun. Bugün Denizli’den tüm Türkiye’ye birlik mesajı verdik umarız tüm yurtta bu atmosfer yakalanır. Biz Denizlimizde bu konuda genç, dinamik işerinin ehli profesyonel bir kadro ile yola çıktık. Amacımız birleştirici güç olmaktır. Amacımız Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun emanetini Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin önderliğinde sürdürüyoruz. Denizli’de artık birlik var. Biz varız” dedi.

Editör: TE Bilişim