Her yıl “tematik başlıklarla” düzenledikleri gösterileri ile dikkat çeken PAHOY ve Tuana; 15 Haziran Cumartesi günü Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Charlie’nin Çikolata Fabrikası Müzikali ile 16 Haziran Pazar günü Merkezefendi Kültür Merkezi’nde; “800 Yıllık Aşk” sudan koyun geçirme temalı gösteriyi sunacak. Tuana ve PAHOY’un iki etkinliği de DRT Denizli kanalı tarafından canlı (naklen) olarak yayınlanacak. 

Bu yıl 33. faaliyet yılını kutlayan Denizli ve Ege Bölgesi’nin en önemli halk oyunları kulübü PAHOY ve Tuana Bale Dans Stüdyosu 15-16 Haziran’da iki önemli etkinliğe daha imza atıyor. Her yıl “tematik başlıklarla” düzenledikleri gösterileri ile dikkat çeken PAHOY ve Tuana’nın ilk organizasyonu; Charlie’nin Çikolata Fabrikası Müzikali, 15 Haziran Cumartesi günü Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat: 20.30’da başlayacak. PAHOY ve Tuana’nın ikinci beklenen gösterisi ise; “800 Yıllık Aşk” başlıklı, ünlü sudan koyun geçirme teması ile 16 Haziran Pazar günü Merkezefendi Kültür Merkezi’nde saat; 20.30’da gerçekleştirilecek.



Tuana Bale Dans Stüdyosu ile PAHOY’un ortaklaşa düzenledikleri iki gösteriye büyük bir katılım beklediklerini söyleyen PAHOY Başkanı Deniz Semerci ile Tuana Bale Stüdyosu Yönetmeni Dilek Semerci bütün Denizlilileri hafta sonu gerçekleştirilecek iki etkinliğe de davet etti. Gösterilerde iki dernek ve kulübün öğrencilerinden oluşan yüzlerce dansçının performansları şeklinde gerçekleşecek.



Tuana ve PAHOY’un iki etkinliği de DRT Denizli kanalı tarafından canlı (naklen) olarak yayınlanacak.

 

Editör: TE Bilişim