Denizli Haber - Denizli’nin tanınmış ailelerinden olan Çelikkol ailesi yeni mermer galerisi için muhteşem bir açılış töreni düzenledi. Açılış törenine Musa Çelikkol, Mehmet Çelikkol ve Fatma Çelikkol Yavuzer ev sahipliği ile birlikte, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Necdet Yılmaz, Fatma Atıcı Bakcan, Ege Maden İhracatçılar Birliği Başkanı Mevlüt Kaya, Denizli Barosu Başkanı Adnan Demirdöğer, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan törende ilk olarak Mehmet Çelikkol konuştu. Çok önemli bir yatırım yaptıklarını kaydeden Çelikkol, ‘’ 20 yıldır biz mermer sektöründe çalışıyoruz. Bugün burada Çelikkol Mermer Showroom ve Proje Atölyesi olarak karşınızdayız. Artık şirketimizi çocuklarımız daha ileri götürmek için büyük mücadele verecekler. En büyük destekçileri de hiç şüpheleri olmasın ki ben olacağım. Bize güç veren ve bu açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Çocukluğundan bu yana bu ekonomik yolculukta bulunduğunu belirten Fatma Çelikkol Yavuzer ise, ‘’22 yıl önce dedem Musa Çelikkol önderliğinde babam Mehmet Hikmet Çelikkol, amcalarım Ramazan Çelikkol, Ali Çelikkol ve Fikret Çelikkol Karamanlıdaki küçük fabrikamız ile sektöre adım attılar. Bünyemize kattıkları 3 ocak ile sektörde yerimizi yıllar içinde sağlamlaştırdılar. Aile büyüklerimizin attığı bu temeli güçlendirmek, genişletmek ve sürdürmek biz gençlere düştü. Eğitimlerimizi tamamladıktan sonra ben Fatma Çelikkol Yavuzer kuzenim Burak Çelikkol ve kardeşim Tansu Çelikkol ile ailemizden kalan bu bayrağı en iyi şekilde taşımak ve kurumsallaştırmak adına şirket bünyemize katılarak bu mirası devraldık. Bizim yegâne görevimiz bize emanet edilen bu emeği, tecrübeyi, değerleri özveri ile daha da geliştirerek ileri taşımak. Öncelikle çıktığımız bu yolculukta bize güvendiğin ve desteğini esirgemediğin için teşekkürler baba’’ dedi.

Büyüklerinden aldıkları bayrağı daha yukarıya taşıyacaklarını kaydeden Yavuzer şunları kaydetti: ‘’İnsanların yaşadığı yer güzel ve değerli olmalıdır.’ Mottosundan yola çıkarak bugün de açılışına şahit olduğumuz Çelikkol Marble Gallery’i yurtiçi ve yurtdışı müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarını karşılamak doğrultusunda hizmetinize sunmaktayız. Amacımız doğal taşın güzelliğini, günlük hayatımızda kullanabilirliğini, sürdürebilirliğini ve değerini eşsiz mimarinizde kullanmayı kolaylaştırmaktır. Koleksiyonumuzda başta kendi ocaklarımızın taşları ile ithal ve yerli doğal taşlarımızı sunmaktayız. Her geçen gün koleksiyonumuzu çoğaltmak, daha çok projede yer almak, daha çok butik kitleye hitap etmek ve isteklerinizi kaliteden ödün vermeden karşılamak için çalışıyor olacağız.’’

Fatma Çelikkol Yavuzer’in konuşmasının ardından Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Ege Maden İhracatçılar Birliği Başkanı Mevlüt Kaya ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci de birer konuşma yaparak açılışı yapılan Mermer Galerisi’nin ülkenin ekonomisine katkı sunmasını dilediler. Açılış ‘Positive Live Project’ grubunun müzik dinletisi ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim