Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD) üyeleri Beyaz Cennet Pamukkale’nin hem ulusal, hem de uluslararası alanda tanınırlığının artırılması için özel bir projeye imza etti. DEGİAD üyeleri travertenlerin eteklerinde yoga ve meditasyon yaptı, “Pamukkale’de dönüşüm seninle başlıyor” projesini başlattı.

Denizli Genç İş İnsanları Derneği “DEGİAD Yaşayan Pamukkale Ulusal Mimari Fikir Projesi “Yarışması’nın da içinde bulunduğu “Pamukkale’de Dönüşüm Seninle Başlıyor” projesi için anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Beyaz Cennet’in eteklerinde, Koca Çukur’da “19 Mayıs’ta spora, hem de Pamukkale’nin Kollarında” etkinliği için bir araya gelen DEGİAD üyeleri, Eda Spor ekibinin yönetiminde, Erikoğlu Yatırım’ın ana sponsorluğunda yoga ve meditasyon yaptı.

Pamukkale travertenlerinin eşsiz manzarası eşliğinde spor yapan DEGİAD üyeleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı da anlamlı bir şekilde kutladı.

10. YIL MARŞI

Travertenlerin eşsiz güzelliğinin hemen yanında, güzel havada etkinliklerini gerçekleştiren DEGİAD üyeleri, yoga ve meditasyonun ardından, ellerine Türk Bayraklarını aldı, coşkulu bir şekilde 10. Yıl Marşı’nı söyledi.

Editör: TE Bilişim