Demokrat Parti Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik, Kale ilçesinde boşalan ilçe başkanlıkları görevlerine istişare ve mutabakat üzerine Genel Merkezi tarafından atama yapıldı.

Yapılan Atamada İlçe Başkanlığına Şuayp Sarıtaş görevlendirildi. Kale İlçe Yönetimimizi de talep üzerine yeni isimler katarak güçlendirdik. Yönetim kurulumuz ise Osman Karaman Durmuş Hayla Nevzat Ukuşlu İdris Yeşilkünar Hasan Fıkrak İbrahim Kadık Rıza ukuşlu Serdar Şaylıca Yüksel Aydıncık Hüseyin Mulcar Durmuş Ali Mece Hakan hayla gibi isimlerden oluşmaktadır. Aynı Zamanda Gençlik Kolları İlçe Başkanlığına da Hakan Fıkrar Atanarak Gençlik Kolları aktifleştirilmiştir. Teşkilatlarımızı, dinamik ve uyumlu yapısını bozmayacak şekilde yeniden yapılandırıyoruz. Ayrıca önümüzdeki süreçte Belediye Başkan adaylığı nedeniyle görevden ayrılacak ilçe başkanlarımız da olacak. Onların yerlerine de liyakati esas alarak Genel Merkezimizin onayına sunacağımız isimler olacak” dedi.

 Önceki Dönem İlçe Başkanımız Zafer izci ve yönetimine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Demokrat Parti  Merkez Sağın Yegane Kaynağı ve Milliyetçi, muhafazakâr  ruhun sahibidir.31 mart 2019'da yapılacak olan Yerel Seçimlerde Türkiye’de ve Denizli’de Seçimlerde İddialı bir şekilde hazırlandığımıza ve Başarıyı yakalayacağımıza inanıyoruz. "İMAN VARSA İMKAN VARDIR"

 

Editör: TE Bilişim