Memur-Sen 4.büyük Türkiye buluşması 19-21 Şubat tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirildi. Buluşmaya 81 ilden Memur-Sen bünyesinde görev alan temsilciler katıldı.

Memur-sen 4.büyük Türkiye buluşması genç memur-sen başkanlar kurulu toplantısında en başarılı 8 il teşkilatına başarı plaketi verildi. Bu il teşkilatlarından birisi de Denizli oldu. Denizli Genç Memur-Sen'in başarılı çalışmalarından dolayı Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile birlikte Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan Denizli Genç Memur-Sen teşkilatı adına İl Başkanı Yasin Karaman'a plaket takdim ederek Denizli Genç Memur-Sen Teşkilatına çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Denizli Genç Memur-Sen Teşkilatı; “Bu ödüle bizleri layık gören başta konfederasyonumuzun Genel Başkanı Ali Yalçın, Genç Memur-Sen Genel Başkanımız Eyüp Beyhan'a, Genç Memur-Sen Genel Merkez Yöneticilerimize ve çalışmalarımıza bizzat müdahil olan bizi destekleyen teşkilat komisyon başkanımız ve bölge koordinatörümüz Abdurrahman Şahin'e yürekten teşekkür ediyoruz. Ayrıca ilimizde çalışmalarımızın en büyük destekçileri ve teşvikçileri değerli büyüklerimiz Memur-Sen İl Başkanımız Ve Memur-Sen İş Kolu Şube Başkanlarımızın her birine ayrı ayrı yürekten teşekkür ediyoruz. bu onur teşkilatımızda görev alan tüm kardeşlerimizindir.bu başarı plaketini genel başkanımızdan teşkilatımızın her bir neferi adına aldık. bundan sonra da bu onura layık olabilmek için hep birlikte daha çok çalışacağız" dediler.

Editör: TE Bilişim