Denizli Dalgıçlar Derneğinin yürüttüğü, sualtı dünyası ile tanışmamış vatandaşlara ulaşma, deniz ve çevre bilinci oluşturma faaliyetleri İnşaat Mühendisleri Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Oda üyelerinin katıldığı sunumda Denizli Dalgıçlar Derneği Başkanı Hayati Güney, sualtı dünyası, dalış aletleri ve dalış teorisi hakkında bilgi verdikten sonra farklı ülkelerde çektiği sualtı fotoğraflarını gösterdi. Sunumun ardından devam eden söyleşide Hayati Güney “Sualtı dünyası hepimize çok yakın, merak eden herkesin bu büyülü dünyaya adım atmasında küçücük bir faydamız bile bizleri çok mutlu ediyor. Denizlimiz çok şanslı bir noktada, Türkiye’nin en güzel dalış noktalarına 3 saatlik mesafedeyiz. Bu güzel sporu ve aktiviteyi daha da yaygınlaştırmak, denizlerimizi ve deniz altında yatan tabi ve kültürel zenginliklerimizi tanıtmak için çabamız devam edecek” şeklinde konuştu.

Etkinliğin sonunda İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Başkanı Prof. Dr. Şevket Murat Şenel, Denizli Dalgıçlar Derneği Başkanı Hayati Güney’e teşekkür plaketi takdim etti.

Editör: TE Bilişim