Denizli Haber - PAÜ'de Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapan 23 yaşındaki Ömer Çeliktaş, ek iş olarak çalıştığı bir iş hanımdaki bıçakcıda dün gece damardan ilaç alarak yaşamına son verdi ve yakınlarına veda mektubu bırakmıştı. Edinilen bilgiye göre, Merkezefendi'nin Saraylar Mahallesi Demirciler Caddesi'ndeki Havuzlu İş Hanı'nın 2. katındaki bıçakçıda 23 yaşındaki ATT'ci Çeliktaş, damar yolunu açarak kendine ilaç enjekte edip yaşamına son verdi. İşhanı esnaflarının ve yakınlarının Çeliktaş'ı baygın halde bulmasıyla durum hemen 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri Çeliktaş'ın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Çeliktaş'ın cansız bedeninin yanında ise intihar ettiği malzemeler ve bir sayfalık intihar notu bulundu. İntihar notunda ise özür ve veda yazdığı belirtildi. Çeliktaş'ın cansız bedeni incelemelerin ardından cenaze aracı ile Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

İŞTE O İNTİHAR MEKTUBU

"Bu olaydan kimse sorumlu değildir. Kendi özgür hür irademle yapmış olduğum bir şeydir. Bunu yapmadan önce çok düşündüm hatta daha öncede yapmak istedim ama yapamadım. Şimdi görüyorum ki ben bu hayatı yaşamayı beceremedim. Nereye elimi atsam kuruttum. Aileme ve çevremdeki herkese zarar verdim. Evet isteyerek yapmadım belki hiç bişeyi ama hep zararım dokundu çevremdeki herkese bu yüzden artık bu şekilde yaşamak istemiyorum...

Bu güne kadar hep bi umudum vardı bi şeyleri düzeltebilmek için ama olmuyo her şey tersine gidiyor.

Anne - Baba sakın üzülmeyin olur mu benim yapamadıklarımı siz yapın annem ve babamı hep mutlu edin. Onlar hep bizim için çabaladılar. Onlarda bizim daha iyi bir hayat şartları altında büyümemizi isterdi.

Sakın bana kızmayın hepinizi çok seviyorum...  Özür dilerim. Yoruldum." yazısının yazıp intihar etti.

Editör: TE Bilişim