Denizli Haber - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile gece saatlerinde Edirne çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz genelinde artarak mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

DENİZLİ’YE CUMARTESİ YAĞIŞ GELİYOR.

Ekim ayıyla birlikte 31 dereceleri bulan Denizlide diğer günlerde hava şöyle olacak. Yarın ve cuma günü  hava sıcaklığı 29-30 derece  arasında olacak.Yağış ise beklenmiyor. Fakat  Cumartesi  sabahı yağış geliyor. Yağış cumartesi sabaha karşı 3-6 arası zamanla etkili olacak. Cumartesi günü ise gün boyu aralıklı bir şekilde  hafif yağış geçişleri görülecek. Hava sıcaklığı yağışla birlikte düşerek hafta sonu 25 derecelere gerileyecek. Gece sıcaklıkları ise bu düşüşle birlikte 13 dereceye düşecek.

Editör: TE Bilişim