Denizli’de dün gece aralarında daha önceden husumet bulunan iki grup arasında çıkan tartışma bıçaklı sopalı kavgaya dönüştü. Kavgada 1 kişi bıçaklandı, taraflar olay yerine gelen polislere saldırdı.

Edinilen bilgiye göre olay Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Değirmenönü Mahallesi’nde meydana geldi. Aralarında daha önceden husumet olduğu iddia edilen Himmet B. ile babası Yahya B. Ve Abdullah D. ile babası Kerim D. arasında yol verme bahanesi ile tartışma çıktı. Sözlü tartışma önce küfürleşmeye daha sonra kavgaya dönüştü.

Görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre taraflar birbirine tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavga sırasında taraflar yanlarında bulunan beyzbol sopası ile birbirini darp ettiler. Abdullah D isimli şahıs cebinden çıkardığı bıçakla Himmet B.’yi bıçakladı.

Çevrede bulunanlar emniyet ve acil sağlık ekibine haber verirken, yaralı şahıs kanlar içinde yerde kaldı.

AMBULANSA ALINACAKKEN TEKRAR SALDIRDILAR

Olay yerine gelen polis ekipleri tarafları yatıştırırken, yaralı şahsa ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Himmet B’nin ambulansa alınacağı sırada taraflar arasında yeniden kavga başladı. Himmet B., babası Yahya B. ile Abdullah D. ve Kerim D. arasında çıkan kavgayı görünce sağlık ekiplerinden kaçarak kavgaya dahil oldu. Taraflar olayı sakinleştirmeye çalışan polis ekiplerine de saldırırken, emniyet güçleri tarafları güçlükle ayırdı.

Yaralı Himmet B ambulansla hastaneye sevk edildi. Kavgaya karışan diğer 3 kişi ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: Aynahaber.net

Editör: TE Bilişim