YSK’nın muhtar adaylarının afiş ve pankart asmalarını yasaklamasının ardından Sırakapılar Mahallesi Muhtar adayı ilginç bir yöntem buldu. Mahalleside kendini tanıtmak için tek kişilik billboard olarak dolaşmaya başladı.

YSK muhtar adaylarının afiş ve pankart asmalarını yasaklamıştı. Muhtar adayları ise aday oldukları mahallelerde broşür dağıtarak kendilerini tanıtıyor, projelerini anlatıyor. Denizli Merkezefendi İlçesi, Sırakapılar Mahalle Muhtar adayı Metin Gökcen ise farklı bir yöntemle kendini tanıtmayı seçti.

53 yaşındaki muhtar adayı üzerine giydiği yeleğin ön ve arka kısmına kendi afişlerini asarak mahallesinde dolaşmaya başladı. YSK’nın sadece siyasi partilerin belediye başkan adaylarının afiş ve pankart asmalarına izin verdiğini belirten Gökcen “YSK’nın yasağının ardından bende böyle bir yöntem buldum. İki gündür Sırakapılar Mahallesi’nde bu şekilde dolaşıyorum. Mahallemde bulunan vatandaşlara hem broşür dağıtıyor hem de kendimi tanıtıyorum. Beni tanıyan insanlar ise ‘biz zaten seni tanıyoruz. Ne gerek var bu şekilde dolaşmana’ diyorlar. Tanımayanlar ise ilgi ile bakıyorlar. 31 Mart’a kadar bu şekilde kendimi tanıtmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim