Türk Kızılayı Denizli Şubesi gönüllüleri, 19 ilçe ve Denizli merkezde yardıma ihtiyacı olan vatandaşların elinden tutmaya devam ediyor. Birçok ilçeye el uzatan ekipler, gıda kolisi yardımları ile vatandaşlara ulaşıyor.

Son olarak Çivril, Tavas ve Merkezefendi ilçelerinde gıda kolisi yardımı yapılırken 2500 kişilik yemek dağıtımı gerçekleştirildi.

KARANTİNADAKİ MİSAFİRLERİN DE YANINDALAR!

Covid-19 algını nedeni ile yurt dışından gelerek 14 gün Denizli’de karantina altına alınan vatandaşlarında her zaman yanındalar. Bu süreçte yaklaşık olarak karantina altına alınan 800 kişinin sabah, öğle ve akşam yemekleri de ekipler tarafından dağıtıldı. Karantina süreci biten 200 misafir ise dün uğurlandı.

Türk Kızılayı Denizli Şubesi Başkanı Adem Salih Deniz, “Türk Kızılay ekipleri olarak, Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Denizli’ de de ekiplerimiz bu zor günlerde canla başla çalışmalarına devam ediyorlar. Denizli’nin hiçbir köşesinde yardıma ihtiyacı olan vatandaş bırakmamak için çok çalışıyoruz. Gıda yardımı kolilerimizin dağıtımları hızla devam ediyor.

Karantinadaki misafirlerimiz ile ayrıca ilgileniyoruz. İhtiyaçlarını ekiplerimiz ile gidermek için çalışıyor, 14 günlük zor süreçlerinde hiçbir vatandaşımızı yalnız bırakmıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim