Denizli Haber - Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak akabinde Denizli’li işadamlarıyla bir araya gelmek üzere Pazartesi günü Denizli'de olacağını duyurdu.

Başkan Filiz mesajında bakanın ziyaretiyle ilgili şu bilgilere yer verdi: “Çardak OSB ziyareti ile programına başlayacak olan Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank; Çardak OSB’de yer alan GEKA desteği almış işletmeyi  ziyaret edecek.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde; Makine ihtisas OSB, Mermer ve Deri OSB başkanları ve oda başkanları ile ilimizdeki sanayi yatırımları hakkında bir toplantı gerçekleştirecek olan Bakanımız işadamları ile de bir araya gelecek. DOSTEK Meslek lisesi ziyareti ve ardından işletme ziyaretleri ile devam edecek olan programını Valilik ve Büyükşehir Belediyesi ziyaretleri takip edecek.

Pamukkale Üniversitesi Teknokent yönetim kurulu ile bir toplantı gerçekleştiricek olan Bakanımız Teknofest ‘de roket yarışmaları yüksek irtifa kategorisinde Türkiye birinciliği elde eden Pamukkale Üniversitesi Hazar takımına da bir ziyarette bulunacak.  AK Parti İl Başkanlığımıza yapacağı ziyaret ile devam edecek program; Laodikya kazı bölgesi ziyareti ile son bulacak.  Bakan Varank aynı gün akşam saatlerinde havayolu ile şehrimizden ayrılacak.”

Editör: TE Bilişim