Denizli Haber - Yıldönümüne KONDA Araştırma ve Danışmanlık Genel Müdürü aslen Denizli Çallı Bekir Ağırdır onur konuğu olarak katıldı. Ağırdır’ın iş insanlarına yönelik yaklaşık 1.30 saatlik konuşması ise kulaklara küpe olacak nitelikteydi. Ağırdır, geçmiş dönem analizi ve gelecekte Türkiye’yi, vatandaşları ve iş dünyasını neler beklediğine dair önemli tespitler ve tavsiyelerde bulundu. Ağırdır’ın konuşmasından akıllarda kalan 2 cümlesi ise; ‘Kasırganın gözündeyiz, çıkmak için bir fırsat’ ve ‘Balinanın kuyruğu dikildi’ oldu.

DESİAD 17. kuruluş yıldönümünü kutladı. Marla Restaurant’ta gerçekleştirilen tören KONDA Araştırma ve Danışmanlık Genel Müdürü aslen Denizli Çallı Bekir Ağırdır onur konuğu olarak katıldı. Ağırdır’ın yanı sıra DESİAD Başkanı İbrahim Şenel, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, DTO Başkanı Uğur Erdoğan ve Denizli iş dünyasının da önemli isimler kutlamaya katıldı.

Kutlama programında iş dünyasına, Türkiye gündemine ve son gelişmelere dair konuşma yapan Bekir Ağırdır’ın ‘Kasırganın gözündeyiz, çıkmak için bir fırsat’ ve ‘Balinanın kuyruğu dikildi’ sözleri akıllara kazındı. Konuşmanın detayalarını videomuzdan izleyebilirsiniz.

Konuşmaların ardından Bekir Ağırdır, DESİAD’ın kurucu üyelerine , DTO Başkanı Uğur Erdoğan yeni üyelere plaketlerini sundu. DESİAD Başkanı İbrahim Şenel ise Ağırdır’ı onursal üye seçtiklerini belirterek plaketini taktim etti.

Editör: TE Bilişim