Haftasonu yapılan genel kurulda Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) başkanlığa seçilen Osman Nuri Boyacı, görevi Ümit Varol'dan devraldı.

Varol, DGC İlyas Haytan Toplantı Salonu'nda gerçekleşen devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, Denizli'ye ve gazeteciliğe yakışır bir genel kurul geçirdiklerini söyledi.

Cemiyetin her zaman gazetecileri birleştiren bir yer olduğunu dile getiren Varol, "Osman Nuri Boyacı ve ekibi, mesleğimiz için elinden gelen çabayı gösterecektir. Biz bu cemiyette görev yapmış başkanlar olarak, göreve gelen arkadaşlarımıza destek olmalıyız." dedi.

Hafta sonu yapılan genel kurulda başkanlığa seçilen Boyacı ise, meslek örgütleri, odalar ve derneklerin gönüllülük esasına dayalı kuruluşlar olduğunu kaydetti.

Boyacı, "Biz, burada herhangi bir beklenti içinde olmadan meslek örgütümüzü daha iyi noktaya taşımak için çalışacağız. Ekibimle beraber siz üyelerimizin istek ve önerilerini dikkate alarak çalışmalar yapacağız." diye konuştu.

Yeni yönetim kurulu üyeleri ve cemiyet üyelerinin hazır bulunduğu devir teslim töreninde Boyacı, Varol'a çiçek takdim etti.

YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

Devir teslim sonrası yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımı yaptı. Buna göre yeni yönetim kurulu görev dağılımı şu şekilde oldu.

Osman Nuri Boyacı Başkan 
Muhammet Karaçay Başkan Yardımcısı 
Sedat Kurt Başkan Yardımcısı 
Mesut Güler Genel Sekreter 
İskender Doğan Sayman 
Tahir Aygün Medya İlişkilerinden Sorumlu Y.K. Üyesi 
Birsen Bağcı İlçelerden Sorumlu Y.K. Üyesi 
Bahadır Kelci Eğitim-Sosyal Etkinlikler Sorumlusu Y.K. Üyesi 
Cenk Öztürk Kurumsal İlişkilerden Sorumlu Y.K. üyesi

Editör: TE Bilişim