Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Yönetimi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ve Yönetim Kurulu üyeleri,  ilk olarak Pamukkale belediye başkanlığına seçilen Avni Örki’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Seçim süreci ve sonrasında yaşadıklarını anlatan Başkan Örki, devam eden projeler ve yapacakları çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi. Örki, DGC yönetimine ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

DGC Yönetimi, daha sonra Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı “Yeni döneminizde başarılar diliyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de önemli çalışmalara imza atacağınıza inanıyoruz” dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “DGC yönetim kurulunun nezaket ziyaretine teşekkür ederim. Geçmişten bugüne çok olumlu diyaloglarımız oldu. DGC’ye destek verdik. Aynı desteğimiz devam edecektir” dedi.

Editör: TE Bilişim