Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nda mayıs sonunda gerçekleşecek seçimli genel kurul öncesi adaylar çalışmalarına hız verdi. Başkan adaylarından Gökhan Dikmen, Meslekte Erdem Grubu yürütme kurulunu topladı, çalışmalara start verdi.

Denizli'nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri olan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası 25-26 Mayıs tarihlerinde seçimli olağan genel kurul gerçekleştirecek.

1238 üyeye sahip odada meslek mensupları seçimlerde 7 kişilik yönetim kurulunu belirleyecek ve yönetim kendi içinde başkanını seçecek. Seçime katılan meslek grupları yönetimde çoğunluğu elde ederek başkanlığı almak istiyor. Bu nedenle tüm gruplarda çalışmalar başladı.  

Son olağan genel kurulda eşitlik nedeniyle kuraya kalan ve kura sonucu yönetim kuruluna üye veremeyen Meslekte Erdem Grubu bu kez işi sıkı tutuyor. Gökhan Dikmen'in başkan adaylığında genel kurula hazırlanan Denizlili serbest muhasebeci ve mali müşavirler Mayıs ayındaki olağan seçimde yönetim kurulunda çoğunluğu oluşturmayı planlıyor. Bu nedenle kurmaylarını toplayan Dikmen çalışmalara start verdi.

Balcı Konağı'nda Meslekte Erdem Grubu yürütme kurulunu toplayan Dikmen, 25 Mayıs'a kadar yürütülecek çalışmalar hakkında ekip arkadaşlarıyla görüş alış verişinde bulundu.

Tüm serbest muhasebeci ve mali müşavirlere Meslekte Erdem Grubu çatısı altında toplanma çağrısı yapan Dikmen ilerleyen günlerde sahada kapsamlı bir çalışma yürüteceklerinin sinyallerini verdi.

Heyecanlı ve inançlı kadrolara sahip oldukları gözlenen Meslekte Erdem Grubu'nun önümüzdeki günlerde genişletilmiş yürütme kurulu toplantısı yaparak katılımı artırmanın yanı sıra bağımlı ve bağımsız çalışan meslek mensuplarının önerilerini de alacak.

Denizli SMMMO'da mayıs ayındaki genel kurulda Adnan Selçuk, Hüseyin Bayramoğlu ve Ali Osman Horzum da aday olarak yarışacak.  

Editör: TE Bilişim